Nieuwsmail 15 april

SAMEN REDDEN WIJ HET WEL!

Beste Lijfstijlers,

Helaas blijkt dat onderstaande mail die wij op 15 april naar iedereen gestuurd hebben, niet of niet op tijd iedereen heeft bereikt. Juist nu wij er alles aan doen om de communicatie richting alle leden goed te houden vinden wij dit zeer spijtig. Wij kunnen op dit moment niet achterhalen wie de mail wel en wie hem niet heeft gehad. Hierdoor hebben wij besloten om hem nogmaals naar iedereen te sturen. Graag zouden wij iedereen die hem nog niet heeft gehad willen verzoeken om hem goed door te lezen.
Mocht je de mail al gehad hebben en je keuze hebben gemaakt, dan kan je deze mail als niet verzonden beschouwen.

Graag willen wij de mensen die de mail niet eerder hebben gezien, vragen om voor 25 april een keuze te maken, zodat wij alles netjes kunnen verwerken.

Ten eerste iedereen bedankt voor de vele uitingen van support in de vorm van berichtjes, belletjes of kaartjes de afgelopen periode.

Op dit moment is het helaas nog niet zeker wanneer wij open mogen gaan. Daar horen we hopelijk 21 april meer over bij de volgende persconferentie. Indien we ons dienen aan te passen aan een ‘1,5 meter’ beleid, dan zullen logischerwijs aan alle eisen voldoen om veilig te sporten.

Zolang we niet open mogen, blijft ons alternatieve online programma op volle kracht draaien in onze besloten Facebookgroep en onze app met lessen, weetjes, presentaties en workshops. Meld je NU aan, indien je dat nog niet hebt gedaan: https://www.facebook.com/groups/148818439681172/. Want fit blijven is super belangrijk voor je lichamelijke, maar ook mentale weerstand.

Minister Koolmees heeft iedereen verzocht in zijn oproep twee weken geleden om vooral je sportclub te blijven steunen. Juist in deze tijd waarin de fitnessbranche het enorm zwaar heeft. We gaan er uiteraard niet zomaar van uit dat dit voor iedereen haalbaar is. Daarom willen wij graag van jou weten of en zo ja, op welke wijze jij ons wilt steunen. Uiteraard alleen relevant, indien de maatregelen na 28 april verlengd worden en wij per 29 april dus nog niet open mogen.

Je keuze doorgeven is erg eenvoudig
• Indien je ons tijdelijk wilt steunen met jouw volledige lidmaatschap is geen actie vereist.
• Indien je ons tijdelijk wilt steunen met 50% van je huidige lidmaatschap, laat dan je gegevens achter via: https://forms.gle/4joFUBvg146qjgJ47
• Indien jij ons tijdelijk niet wilt steunen, laat dan je gegevens achter via: https://forms.gle/S8NDMaLLqWHC3NsSA
Geef je keuze door voor 21 april, zodat wij de tijd hebben om alles juist te verwerken. Indien wij niks gehoord hebben op 21 april, dan gaan we er vanuit dat je ons blijft steunen. Bedankt.

Wij hopen dat wij jullie snel weer mogen zien, want wij missen jullie om ons heen!

Team LIJFSTIJL Centrum Hoofddorp

Met sportieve groet,

Frank Trousselot – LIJFSTIJL Coaches
Ik zoek een coach: www.lijfstijlcoaches.nl
Ik wil vitale medewerkers: www.lijfstijlbusiness.nl
Ik wil coach worden: www.lijfstijlcoachworden.nl

________________________________________
www.lijfstijlcoaches.nl | Bennebroekerweg 800 | 2134 AB Hoofddorp | Tel. +31-(0)6-46909524